Cazurile de coronavirus din Coreea de Sud cresc din nou: 102 morți

Noi cazuri de coronavirus se înregistrază în Coreea de Sud  din cauza unor mici focare. Conform datelor furnizate de centrele coreene pentru controlul și prevenirea bolilor (Kcdc) actualizate vineri, cazurile de infecții au crescut la 147  de la 87 câte s-au înregistrat joi, aducând totalul la 8.799.

Cu alte 8 persoane decedate , numărul morților depășesc 100,  ajungând  la 102.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.