Cazul Kashoggi: copiii jurnalistului ucis „iartă” ucigașii

Familia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis și făcut în bucăți  în octombrie 2018 în consulatul saudit din Istanbul, au declarat că „iartă” asasinii . „Noi, copiii martirului Jamal Khashoggi, anunțăm că îi vom ierta pe cei care ne-au ucis tatăl”, a declarat pe Twitter Salah Khashoggi, fiul editorialistului de la Washington Post .

O tânără de numai 20 de ani și-a luat viața din cauza unui video postat pe rețelele de socializare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.