Cazul fetiței de 13 ani însărcinată cu băiatul de 10 ani, experții: ”El nu poate face copii, nu încă”

Are 13 ani și este însărcinată cu iubitul ei de 10 ani . Povestea Dariei și a lui Ivan,  care a lăsat întreaga lume fără cuvinte și acum, pentru prima oară, protagoniștii acestei povești au vorbit în fața telecamerelor. Cei doi copii, originari din Zheleznogorsk, din regiunea Krasnoyarsk Krai din Rusia centrală, au fost invitați într-o emisiune pentru a povesti relația lor .

Cei doi au explicat că s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an și că s-au îndrăgostit imediat. Fata, acum  însărcinată din a opta săptămână a povestit că își petrec după-amiaza plimbându-se mână în mână și sărutându-se, relatează Mirror . Fata a mărturisit că a făcut sex cu Ivan, profitând de absența mamei sale de acasă. Viitoarea mamă și-a exprimat dorința de a păstra copilul și de a continua  relația cu iubitul ei.

Citește și O mamă de 21 de ani s-a sinucis după ce soțul a obligat-o să renunțe la copil: dorea să-l crească cu noua soție

Experții au fost, de asemenea, chestionați în timpul programului, inclusiv un urolog care a explicat că a efectuat analize pe sperma copilului  de 3 ori: ”Este prea mic și spermatozoizii nu s-au dezvoltat încă ”. Prin urmare, acum anchetatorii înceracă să descopere cine este tatăl copilului și sunt convinși că relația  lor este, în realitate, o acoperire. Mamele celor doi copii au recunoscut că au fost șocate, dar au dorit să-i susțină în alegerea lor de a avea un copil.

Ancheta autorităților continuă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.