Cazul Epstein: autoritățile americane vor să-l asculte pe prințul Andrew

Autoritățile americane au cerut prințului Andrew să depună mărturie privind legăturile sale cu Jeffrey Epstein. Indiscreția tabloidului Sun a fost confirmată de BBC. Departamentul de Justiție al SUA a solicitat în mod oficial să-l interogheze pe fiul Reginei Elisabeta a II-a în ancheta privind hărțuirea și traficul de minori al căror magnat a murit în închisoare august anul trecut.

Scandalul Epstein, cutremur în Casa Regală: fiul reginei Elisabeta se retrage

Andrew a fost criticat nu numai pentru relațiile sale cu Epstein, ci și pentru încercarea stângace de a se apăra împotriva acuzațiilor făcute împotriva sa de una dintre fetele implicate în afacere. Dacă prințul nu se va prezenta voluntar la depunerea mărturiei, el va putea fi chemat de o curte britanică și va trebui să răspundă la întrebările care îi vor fi puse.

Potrivit BBC, scurgerea de informații de către autoritățile americane i-a enervat mult pe avocații lui Andrea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.