Caz unic: Un copil a înghițit o lipitoare, medicii au extras-o… vie!

Un copil ar fi înghițit o lipitoare în timp ce se juca pe o zona muntoasă a provinciei Guizhou, din sud-estul Chinei. Câteva zile mai târziu  tatăl copilului a observat că copilul suferea de atacuri bruște de tuse din care expectora sânge, scrie Daily Mirror.

Inițial, medicii nu au reușit să identifice cauza bolii copilului și l-au trimis la spitalul de pediatrie din Guiyang, capitala provinciei unde i s-a făcut o bronhoscopie care a scos la iveală prezența ciudată.

Maryanne și Tommy, cuplul cu sindromul Down au sărbătorit 22 de ani de căsătorie

De fapt, dr. Sun Yongfeng, șeful adjunct al departamentului de medicină respiratorie, a reușit să găsească cauza bolii. „Am efectuat o bronhoscopie și am găsit un organism maroniu în trahee”, a explicat medicul. Lipitaorea ocupase aproape întreaga  trahee a copilului. Medicii au procedat la extragerea corpului străin și incredibil, medicul a afirmat că lipitoarea „era vie!”.

Copilu a fost externat și se simte bine.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.