Caz unic și șocant în medicină! O fetița s-a născut cu nas de porc și urechile pe gât / VIDEO

Caz unic și șocant în medicină!   O mamă a născut această fetiță cu nasul ca un rât de porc, o gură și urechile abia vizibile care sunt situate pe gât. Fetița s-a născut în Baku, capitala azerbaijană, cu anomalii faciale remarcabile, care ar fi trebuit să fie depistate într-un stadiu incipient al sarcinii, potrivit presei locale. Fetița s-a născut la jumătatea lunii noiembrie.

Citește și Sfârcurile unei femei au început să putrezească după o operație de mărire a sânilor

În ciuda trăsăturilor faciale neobișnuite ale fetiței, organele ei funcționează bine, iar medicii au spus că este un copil sănătos.

Șeful de obstetrică și ginecologie din Azerbaidjan, Sevyndzh Mamedova, a declarat că mama ar fi trebuit să fie informată despre problemele copilului în timpul unui control cu ​​ultrasunete în a treia lună de sarcină, deoarece femeile pot alege să avorteze în astfel de situații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.