Caz unic în lume! Un bebeluș s-a născut cu trei picioare, două organe genitale și fără anus

Medicii din Rusia au salvat un bebeluș care s-a născut cu trei picioare, două organe genitale și fără anus, după ce mama a refuzat să facă avort. Deși medicii au descoperit anomaliile fătului în urma unei ecografii, mama a refuzat categoric să facă avort.

O babysitter a abuzat de o fetiță de 6 ani și a distribuit imaginile online: ”Ar putea fi și alte victime”

Mama a născut pe cale naturală, iar copilului i-a fost efectuat imediat o intervenți chirurgicală pentru a reconstrui o prte din anus. Medicii din Moscova cred că al treilea picior cu două degete provenea dintr-un frate gemen care nu s-a dezvoltat pe deplin în pântecele mamei.

bebeluș 1

Acum băiețelul, care are 14 luni,  în urma intervențiilor este sănătos se poate plimba și poate avea o viață normală. O altă operație este necesară în trei luni pentru a permite utilizarea normală a anusului, spun medicii potrivit Mirror.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.