Caz unic in lume: O femeie nascuta in urma unui viol vrea sa-si dea in judecata tatal

Caz unic in lume: O femeie nascuta in urma unui viol vrea sa-si dea in judecata tatal

„Eu trăiesc din cauza acelui viol. Viața mea a fost afectată de acest lucru și, cu toate acestea, nimeni nu mă vede și pe mine drept o victimă”, spune Vicky. „Sunt dovada vie a unui violator de copii și nimeni nu pare să fie interesat de asta”.

O femeie din Marea Britanie, care s-a născut în urma unui viol, intenționează să-și dea în judecată tatăl. Motivul este, potrivit BBC, unic în lume. Femeia spune că mama sa era minoră în momentul când a fost violată.

Palma de Mallorca, accident îngrozitor între un avion și un elicopter: cel puțin 5 morți

Conform BBC, Vicky, pseudonimul femeii, a fost un copil abandonat, în perioada anilor ’70. Ea a fost ulterior adoptată de o familie, când avea șapte luni. La vârsta de 18 ani a pornit în căutarea mamei sale naturale și a descoperit, după ce a consultat arhivele locale, că a fost concepută în urma unui viol.

Acum, Vicky crede că „e greșit” că tatăl ei natural a scăpat fără nicio pedeapsă. În schimb mama naturală a lui Vicky nu dorește să depună o nouă plângere, dar declară că o sprijină pe fiica ei în acest demers.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.