Caz șocant: trei bărbați au murit după o orgie în camera unui hotel

Trei bărbaţi au murit după o partidă de sex cu o femeie într-un hotel din oraşul nigerian Imo. Doi dintre ei au fost găsiţi morţi în camera de hotel iar un al treilea a încetat din viaţă la spital. Victimele ar fi fost toți studenţi la universitatea politehnică din oraş. Doi dintre ei erau fraţi.  Tânăra cu care au întreţinut relaţii este la spital , în stare stabilă.

Citește și  În timpul unei discuții cu soția își împușca copilul de 2 ani: i-a zburat jumătate din față

Potrivit Metro, poliţia suspectează că toţi cei patru participanţi la orgie ar fi consumat  o combinaţie extrem de periculoasă de droguri, incluzând canabis şi Tramadol, un opioid puternic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.