Caz șocant în Italia ! A primit rezultatul testului fiului ei acasă, dar copilul murise acum 18 luni

A primit rezultatul testului fiului ei acasă, dar copilul murise acum 18 luni … „Fiul meu a murit acum 18 luni , dar astăzi ASL mi-a trimis  rezultatul testului său pentru Covid-19″, scrie presa italiană Notizie.it

Lorenzo Vieri este un tată în vârstă de 33 de ani de profesie ca topograf. Acum un an și jumătate l-a pierdut Guglielmo, un băiețel de doar o lună, în urma unui stopu cardiac, ca urmare a faptului că s-a născut cu o malformație severă în zona capului. Dar acum câteva zile a primit un plic la domiciliu de către ASL Toscana Centro , Spitalul Prato: în raportul rezultatului tamponului nazofaringian pentru virusul Sars-Cov-2 făcut nou-născutului cu un număr de solicitare și identificarea pacientului.

Potrivit documentului, copilul care s-a născut la 10 februarie 2019 la spitalul Careggi din Florența și care a murit la 22 martie după câteva zile de terapie intensivă la spitalul de copii Meyer, ar fi efectuat tamponul pe 29 septembrie 2020, la 14.04. Solicitantul ar fi un institut medical toscan nespecificat, iar rezultatul este singular: „Nedetectat”.

Citește și „Vaccinul antigripal întărește Covid”: medic italian denunțat la Colegiul Medicilor ( video )

S-ar putea gândi la o greșeală, dar documentul specifică în mod clar codul fiscal al copilului, vârsta (1 an) și data exactă a nașterii. „Spun doar un lucru – comentează domnul Vieri -, dacă acesta este modul în care Ministerul raportează numerele testelor efectuate în fiecare zi , suntem în ” stare bună ”. Cât de adevărate pot avea aceste numere dacă includ și pe cel al fiului meu care a murit acum 18 luni? Îmi imaginez, de asemenea, că statul a plătit pentru examenul respectiv , așa că mai cred că cineva face profit cu tampoane false ca acesta ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.