Caz șocant de zoofilie: un bărbat de 40 de ani a fost prins în timp ce avea un raport cu…pisica

Caz șocant de zoofilie: un bărbat de 40 de ani a fost prins în timp ce avea un raport cu…pisica . Michael Navage, de 40 de ani, din Arizona, a fost arestat după ce poliția a fost chemată de vecini să intre în  apartamentul său din cauza strigătelor ciudate al pisicii omului.

Potrivit  Daily Mail, vecinii au vorbit despre o pisică care părea rănită, care mieuna într-un mod ciudat și neîncetat. Când polițiștii au intrat în apartament, l-au găsit pe bărbatul de 40 de ani sub duș cu pisica. Oroarea este că bărbatul era blocat în pisică !

Bietul animal nu se putea elibera din mâna stăpânului și plângea agonizant, așa că agenții au apelat la un medic veterinar.

O femeie de 44 de ani a fost arestată după ce și-a obligat iubitul să aibe raporturi orale

Medicul  i-a diagnosticat, câteva coaste fracturate și o rană profundă al anusului. Din fericire pisica se va vindeca. Navage a ajuns în închisoare pentru abuzu împotriva aminalelor. Bărbatul a încercat să se justifice spunând că încerca să șteragă pisica cu un prosop și a negat orice violență în detrimenul animalului.

Analizele au arătat clar că biata pisică a fost abuzată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.