Caz șocant de canibalism în Rusia: un bărbat a ucis și mâncat trei persoane

Caz șocant de canibalism în Rusia: un bărbat a ucis și mâncat trei persoane .Autoritățile ruse au arestat un bărbat după ce au găsit rămășițe umane și de animale în apropierea orașului de nord Arkhangelsk.

Poliția a arestat un bărbat despre care spun că este un „canibal” după ce au găsit cadavrele a trei persoane parțial mâncate împreună cu corpurile a unor câini, pisici și păsări. Comitetul de investigație al Rusiei a dat publicității o declarație lungă spunând că bărbatul de 51 de ani a ucis trei cunoscuți cu un cuțit după ce i-a îmbătat cu alcool iar aceștia au adormit. Potrivit autorităților bărbatul a le-a dezmembrat trupurile și le-a consumat parțial înainte de pune rămășițele în pungi și a a le arunca în lacul din districtul orașului Arkhangelsk, din nordul Rusiei.

Și-a înjunghiat fostul partener de frică să nu-i ia fiicele: Mioara Bascoveanu, mama a două fetițe a fost arestată în Italia

Omorurile au avut loc în perioada martie 2016 – martie 2017, în diferite părți ale teritoriului din apropierea orașului. Autoritățil locale au declarat: „Pe lângă canibalism, acuzatul a ucis și mâncat regulat pisici, câini și alte animale mici și păsări, ale căror resturi osoase au fost găsite în pachete împreună cu cele umane”.

După un exmen medical, medicii au afirmat că bărbatul este  sănătos psihic .

Sursa: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.