Caz oribil de incest! O mamă și-a violat copiii pentru a-i face pe plac soțului

Caz oribil de incest! O femeie de 51 de ani și-a violat copiii pentru a-și mulțumi soțul.

Cei doi copii, o fată de 10 ani și un băiat de 15 ani au fost abuzați în cel mai crunt mod posibil. De asemenea, copiii erau obligați să privească materiale pornografice și au fost șantajați să întrețină raporturi sexuale.

Agresoarea, originară din Queensland, și-a abuzat copiii timp de 10 ani la cererea soțului. Femeia suferă de sindromul Stokholm ( victima, cu timpul, ajunge să îşi iubească călăul, susţinându-l inclusiv în faţa posibilului salvator).

A ucis o fetiță de 9 ani și a ascuns cadavrul într-o valiză: după 11 ani criminalul a fost prins cu ajutorul ADN-ului

Abuzurile oribile care au durat un deceniu, au fost comise în mare parte de tatăl copiilor, care este acum mort. Femeia și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnată la nouă ani de închisoare, scrie Daily Mail.

Fata ei care avea doar 10 ani când au început abuzurile acum are 20 de ani, a plâns neîncetat pe tot timpul procesului…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.