Caz extrem de zoofilie: și-a înregistrat iubita în peste 210 de filme în care avea raporturi cu animale

Caz extrem de zoofilie: și-a înregistrat iubita în peste 210 de filme în care avea raporturi cu animale

Și-a filmat iubita în timp ce întreținea raporturi cu câinii, dar nu a fost condamnat la închisoare. Poliția a găsit în apartamentul și în computerul lui Wayne Horkan, un bărbat de 48 de ani din Birmingham, mai multe fișiere video conținând filmulețe în care iubita lui avea raporturi intime cu câini și cu cai.

”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă barbatului fetițele de 1 și 4 ani

Horkan a fost arestat, dar sentința finală nu l-a condamnat la închisoare  ci doar să plătească o amendă de 1300 de lire sterline. Omul a recunoscut că a avut câteva clipuri făcute de fostul său partener, mărturisind că a avut plăcere în  de a le urmări. Omul  nu și-a ascuns perversiunea câinilor și a cailor, dar, în ciuda cuvintelor sale, judecătorul l-a cruțat de pedeapsa cu  închisoarea.

Potrivit judecătorilor el nu a abuzat nici un animal. Filmele de pe fișiere porno nu erau opera lui, iar protagonista nu ar fi fost obligată la aceste perversiuni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.