Caz de Ebola în Suedia: un bărbat internat în spital după ce s-a întors dintr-o vacanță în Africa

Un bărbat a fost internat la Malmö în Suedia pentru un caz suspect de Ebola. El se întorsese recent dintr-un loc cu mai multe cazuri de infecție. În plus față de călătoria recentă într-o zonă cu risc, au fost simptomele pacientului care au declanșat alarma: bărbatul avea febră mare. Potrivit unui purtător de cuvânt al Spitalului Universitar Skane, șansele omului de a avea Ebola sunt foarte mici, potrivit Reuters. Chiar dacă această ipoteză nu poate fi exclusă, cel puțin până la rezultatul examinărilor.

Trei copii și doi adulți au fost găsiți morți într-un apartament din SUA

Între timp, autoritățile țărilor din Africa de Est și Centrală au emis alerta, deoarece consideră că virusul Ebola ar fi putut trece frontierele Republicii Democratice Congo. Un focar de virus care a explodat în 2018 a ucis peste două mii de oameni într-un singur an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.