Caz de canibalism: și-a înjunghiat iubiat și i-a mâncat inima, creierul și un plămân

Un bărbat este acuzat de crimă și canibalism după ce a mâncat creierul, inima și plămânul fostei sale iubite. Joseph Oberhansley , în vârstă de 38 de ani, și-ar fi înjunghiat iubita Tammy Jo Blanton de 46 de ani, la domiciliul lui din Jeffersonville, Indiana.

 

“Criminalul canibal” și-ar fi recunoscut inițial infracțiunile.

 

Cu toate acestea, imediat Oberhansley și-a schimbat versiunea și a numit acuzațiile împotriva lui “toate minciuni crude” și insistă asupra faptului că este nevinovat. Cu o săptămână înainte de crimă, femeia a raportat că a fost violată de Oberhansley.
În timpul unei audieri preliminare la Curtea County Clark, Oberhansley a declarat că fosta iubită “băuse și se drogase povestind lucruri care nu erau adevărate despre el, inclusiv violul”.  Cadavrul lui Tammy Jo a fost găsit dezmembrat în baie cu părți ale craniului  înfășurate într-un cort de camping în septembrie 2014. Procesul este reluat doar acum.

 

Polițiștii au găsit, de asemenea, o “farfurie în care păreau a fi oasele și sângele craniului”.

 

În coșul de gunoi s-a găsit  o tigaie, o pereche de clești murdare cu sânge pe mânere și pe țesături. Autopsia a arătat că femeia a murit din cauza rănilor prin înjunghiere și că lipsesc părți ale inimii, plămânilor și creierului.
La momentul crimei, Oberhansley era în libertate condiționată pentru uciderea prietenei sale Sabrina Elder atunci în vârstă de 17 ani. Nu numai atât într-o altă ocazie, el chiar și-a împușcat și sora. Procesul de la Oberhansley urmează să înceapă în 19 august.

 

Dacă va fi condamnat, își va petrece restul vieții în închisoare.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.