Caz cutremurător! Furtunul de apă fierbine în părțile intime ale rivalei sale. Tânăra nu va mai putea face copii

O agresiune oribilă a a avut loc în orașul rusesc Gubakham.

O tânără de 17 ani, împreună cu alte trei prietene au atacat actuala iubită al fostului ei prieten forțănd-o să le practice raporuri orale și au jefuit-o. Dar lucrul cel mai îngrozitor este că cele patru agresoare, cu ajutorul unei pompe,  i-au turnat apă fierbinte în uter.

Sara Zagidullina ( tânăra din fotografie) nu va mai putea avea copii.

Aleksandra Dulesova cu cele trei prietene au atacat-o pe Sara după ce a aflat că are o relație cu fostul ei prieten, Igor. Se pare că băiatul a lăsat-o după ce a aflat că Aleksandra este însărcinată. Agresiunea cutremurătoare a avut loc în casa victimei.

Șoc în Italia! O scroafă a ucis un român și a rănit grav un copil de doi ani

Cele trei au pătruns forțat în casă, i-au ras părul și au obligat-o să le practice raporturi orale, au urinat pe ea și după aceea au târât-o în baie deschizând dușul cu apă fierbinte iar furtunul l-au băgat înănutrul ei opărind-o. Au lăsat-o leșinată în baie și i-au furat toate lucrurile de valoare.

Suferindă, Sara a găsit forța de a lansa alarma și de a cere ajutor. Medicii au reușit greu să-i salveze viața, confirmând că părțile intime ale Sarei și uterul au fost distruse. Fata a rămas sterilă. Potrivit autorităților ruse, cele trei tinere care au agresat-o pe Sara, se află în închisoare. Ele  sunt:  Poyarkova Kristina de 16 ani, Maria Sheputaeva de 16 ani, și Anastasia Voronchikhina de 20 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.