Caz absurd în Spania: și-a violat surorile minore, dar este achitat. Legea care îi permite să fie liber

A fost găsit vinovat de violențe sexuale repetate împotriva celor patru surori minore ale sale , dar instanța l-a achitat din cauza unei legi senzaționale și absurde. O hotărâre care, pe baza unei legi constituționale, a permis unui tânăr din Spania , să evite o condamnare pentru abuz sexual asupra minorilor, va ajunge cu siguranță și dincolo de granițele naționale .

Tânărul, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a abuzat de sora lui în vârstă de opt ani, a fost achitat  de Curtea Supremă a Spaniei deoarece mărturia fetiței, singura probă împotriva acuzatului, nu poate fi considerată valabilă, deoarece legea prevede dreptul de a nu se mărturisi împotriva unui membru al familiei . Curtea Supremă a explicat că obligarea unui martor să coopereze cu justiția este interzisă de articolul 24 din Constituția Spaniei.

A comandat acadele împotriva coronavirusului în valoare de 2 milioane de dolari: ministrul învățământului din Madagascar a fost demis

Tânărul acuzat fusese acuzat de abuz sexual și asupra altor surori și surori vitrege, care au acum 18, 16 și 14 ani, dar fusese condamnat doar pentru agresiune sexuală împotriva celor mai mici, pentru că celelalte își exercitaseră dreptul de a nu depune mărturie împotriva membrului familiei, raportează 20minutos.es .

Potrivit judecătorilor care l-au achitat pe bărbat, cea mai tânără victimă, care acum are 10 ani, pe atunci era prea tânără pentru a-și înțelege drepturile garantate constituțional.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.