Caz absurd în China! Doi copii au fost abandonați de părinți în aeroport: unul dintre ei avea febră

Un cuplu din China și-au abandonat cei doi copii mici pe un aeroport după ce unul dintre dintre ei avea febră și i-a fost refuzată îmbarcarea  în urma exploziei noului virus mortal. Potrivit Daily Mail, părinții și-au abandonat fiul și fiica în apropierea porții de plecare și s-au urcat în avion din aeroportul Nanjing, lăsând șocați angajații companiei aeriene și alți pasageri. China este devastată de o nouă tulpină de coronavirus, care a ucis cel puțin 26 de persoane. Simptomele sale sunt în general febră, tuse și dificultăți de respirație. Orașele din toată țara au intensificat controalele de sănătate în punctele de transport, în special în aeroporturi .

Citește și Coronavirus, în Wuhan se nu se mănâncă numai lilieci ci și koala și pui de lupi

“Temperatura corporală a copilului pare să fi fost de 38,5 grade Celsius”, a declarat pentru Yangzi Evening News un pasager care a fost martor  la eveniment. Părinții la început s-au opus deciziei  personalului de a împiedica copilului să se îmbarce, blocând decolarea avionului. Discuția a durat aproape două ore cu agenții de poliție au sosit pentru a restabili calmul în rândul părinților. „La final, angajații i-au lăsat adulții să urce în avion”, a spus pasagerul, adăugând că acei copiii au fost „lăsați pur și simplu să stea singuri pe aeroport”.

Potrivit Yangzi Evening News, copiii au fost îmbarcați în cele din urmă în avion și puși în partea din spate al avionului. Zborul a întârziat cu peste trei ore și a decolat miercuri la 1:12 dimineața, conform datelor aeroportului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.