Caz absurd de malpraxis: medicii au confundat o sarcina de gemeni cu doua tumori

Serpil Baga, o mamă de 35 de ani a mers la un spital din provincia Sakarya în Turcia cu dureri de burtă și sângerărri. Femeia anul trecut fusese operată de o tumoare la unul dintre ovare, iar opearația a fost un succes, scrie Mirror.

 

Deja mamă a doi copii, dintre care unul cu handicap, femeia s-a luptat cu boala necruțătore, până când a ajuns iar pe mâna medicilor. În septembrie anul trecut, ea a fost diagnosticată cu niveluri ridicate ale hormonului coronarian gonadotropină (hCG), care apare de obicei în cazurile de cancer mamar sau de sarcină.

 

Apoi a fost diagnosticată cu două tumori pe uterul care au măsurat 12 și 19 centimetri în lungime. Femeia a început imediat tratamentul de chimioterapie care a durat până anul trecut în decembrie câând și-a dat seama că sânii s-au umflat și începuseră să producă lapte.

Atunci când copiii negri erau folosiți ca momeală pentru vânarea crocodililor în Florida

 

Femeia a avortat gemenii din cauza tratamentelor pentru cancer deoarece medicii nu s-au deranjat să o controleze pentru o posibilă sarcină.

 

Cu câteva zile înainte ca doamna Baga să se opereze pentru a elinima  cele două “tumori”, a început să sângereze avortând spontan cei doi gemeni .  Ea susține că medicii nu i-au spus niciodată că ar trebui să evite să rămână însărcinată după ce prima tumoare a fost îndepărtată. asta în cazul în care ar fi existat o posibilitate ca și boala să recidiveze.

 

Medicii le-au spus celor doi soți că ” copiii nu au nicio importanță, tot ceea ce contează este că femeia este în viață”.

Cei doi soți au decis să de-a în judecată spitalul pentru malpraxis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.