Cauti un loc de munca ”dulce”? L-am gasit! Mars cauta degustatori de ciocolata

Cauți un loc de muncă ”dulce”? L-am gasit! Mars caută degustători de ciocolată, dar trebuie să fii dispus să călătorești.

Multinaționala Mars Wrigley Confectionery caută un candidat pentru o  slujbă  foarte specială: “Degustator de ciocolată“. Oferta ajunge la inițiativa World Wide Internship 2019 și reprezintă o oportunitate de neuitat pentru iubitorii de dulce.

 

Locul de muncă este de pe Insula Goose din Chicago, unde candidatul va fi obligat să îndeplinească diferite sarcini: întâlniri cu experții în marketing și afaceri, vizite la departamentele de producție și, mai presus de toate, degustări de produsele din ciocolată.

 

Printre cerințele pe care ar trebuie să le îndeplinească candidatul ar fi:  abilitatea de a distinge tipurile de ciocolată utilizate pentru diverse dulciuri, spiritul antreprenorial, cunoștințele digitale și abilitățile de management al mass-media sociale.

 

Ai timp doar până  la 20 mai 2019. În plus față de salariu, candidatul selectat va primi, o mare cantitate anuală de ciocolată și bomboane.

Te-ar putea interesa Un barbat a fost ucis de un cassowary, cea mai periculoasa pasare din lume

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.