Cautată pentru agresiune, face misto de poliție comentând sub poza ei pe facebook: arestată

 

Căutată de poliție, ea comentează sub postarea poliției de pe Facebook. Chloe Jones, în vârstă de 27 de ani, a fost încântată să apară pe lista celor primii 10 persoane căutate de biroul șerifului din Greene. A fost atât de încântată încât nu a putut să se abțină să nu comenteze:

“Băieți, primiți sau livrați?”, comentând sub propria sa fotografie de pe profilul poliției, făcându-i să râdă chiar și pe agenți.  Păcat că acestă gluma a cost-o foarte scump . Procedând astfel, ea și-a dezvăluit poziția, permițând agenților să descopere că se afla într-un spital din Morgantown, Virginia de Vest. Femeia, acuzată de agresiune, a fost astfel extrădată din Pennsylvania și apoi arestată.

Lăsat singur de părinți, un copil român de 4 ani a fost găsit rătăcind pe străzi în Italia

Agenții au spus că, comentarea postării pe Facebook a fost o idee proastă, după cum a raportat Metro. Cu toate acestea, poliția a declarat că nu va mai putea face glume, deoarece în închisoare nu există internet.  De data aceasta, a fost poliția care a făcut o glumă pe seama ei, care cu siguranță că nu a fost pe placul tinerei.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.