Căutat de către forțele de ordine, nu-i place fotografia distribuită și le trimite un selfie polițiștilor

Povestea este absurdă: arestat anterior în Florida , Donald Chip Pugh era deja cunoscut de forțele de ordine și au păstrat în arhivele lor o fotografie a bărbatului . Căutat din nou de Poliția Departamentului Lima (Ohio), pentru neprezentarea în instanță și pentru o serie de infracțiuni, de la incendiere la acte de vandalism , în loc să continue să se „ascundă” în tăcere , protagonistul nostru a căzut în capcană selfie-lui.

Văzându-și chipul prin ziare, protagonistul nu a fost mulțumit de cum arăta și a crezut de cuviință că ar fi mai bine să se aranjeze un pic, să-și pună o pereche de ochelari de soare și să-și facă freza să arate mai  „cool” și … voila ! Iată selfie-ul perfect . După ce și-a făcut multe și multe fotografii, Pugh a ales-o pe cea mai frumoasă în opinia sa și a trimis-o poliției însoțită de următorul mesaj : „ Iată o fotografie mai bună, cealaltă este cumplită “.

Citește și O fetiță în vârstă de 10 ani a murit în clasă după ce a fost mușcată de șarpe: „Pentru prof, era doar o zgârietură”

Poliția a a început să-i joace farsa postând noua imagine pe Facebook și Twitter. Apoi, după câteva ore, punctul de cotitură . Postarea a devenit imediat virală, iar oamenii de pe web au trimis  multe rapoarte privind deplasările bărbatului care au dus capturarea. Într-adevăr, un joc de echipă foarte distractiv.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu:

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.