Cauta selfie-ul perfect: o tanara de 22 de moare cu cateva zile inainte de absolvire

Cauta selfie-ul perfect: o tanara de 22 de moare cu cateva zile inainte de absolvire

Se urcase în vârful turnului de la Universitatea Fordham din New York pentru a lua “selfie-ul” perfect “. Dar Sydney Paige Monfries, în vârstă de 22 de ani, originară din Oregon, a căzut în gol și a murit la scurt timp după aceea.

 

 

Tânără, care căuta un selfie spectaculos, o fotografie  și s-a urcat pe turnul universității. Tânăra s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la zeci de metri. La fața locului, au intervenit medicii încercând să stabilizeze tânăra, dar în drum spre spital a murit.

 

Nu este pentru prima dată când tinerii își pierd viața pentru o fotografie cât mai extragantă. Dar, oare merită ?

Familia tinerei este distrusă de durere, iar conducerea universității și-a exprimat durerea și a anunțat că va acorda o diplomă postuniversitară familiei.

 

Te-ar putea interesa și Se intinde pe calea ferata si asteapta trenul: o tanara se zbate intre viata si moarte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.