Caută online o a treia soție: celelalte două își unesc forțele și îl atacă în mijlocul străzii

Până când moartea nu îi va despărți…. sau până câd o a treia soție, ca să fim mai preciși, nu le va separa !
Imaginile bizare au fost înregistrate  regiunea Tamil Nadu, din India , unde un bărbat, cunoscut sub numele de Dinesh a fost bătut pe stradă nu de una, ci de două femei, ambele soții ale sale. Cele două și-au unit forțele poate pentru prima dată în viața lor pentru că soțul lor, poate prea nefericit, își dorea o a treia soție.

Bărbatul începuse deja de câteva zile să o caute pe Internet iar știrea a ajuns la urechea celor doi soții ale sale care și-au revărsat toată furia asupra bărbatului.

Conform reconstrucției presei indo-asiatice , se pare că Dinesh s-a căsătorit pentru prima dată cu Priyadarshini, în 2016, dar imediat după nuntă relațiile dintre cei doi s-a destrămat, iar femeia și-a împachetat gentuțele și a plecat la părinții ei. Văzându-se liber, bărbatul a început să-și caute o nevastă pe site-urile online, ascunzând faptul că era deja însurat, găsind-o pe Anupriya, o mamă divorțată cu un fiu de doi ani și cauta un nou început.

Președintele Trump atacă becurile cu consum redus de energie: „Mă fac portocaliu”

Doar două luni mai târziu, însă și relația lor a început să scârțâie din cauza abuzurilor bărbatului. În timp ce Anupriya se întorcea acasă la părinții săi, Dinesh a plecat din nou la vânătoare de neveste  pe web. Ce s-a întâmplat cu ”Casanova” din India? Priviți în imaginile de mai jos:

https://twitter.com/madhavpramod1/status/1171655171853758470

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.