Catelusul cu mustata Salvador Dalì caută o casa: a fost abandonat

Fotografiile catelusului cu mustață au încântat web-ul. Numele lui este Salvador Dolly și a fost abandonat împreună cu mama și cei 10 frați în mijlocul străzii.  Datorită asociației Hearts & Bones Rescue din Dallas, Texas cățeii au fost salvați din stradă și acum au grijă de ei așteptând ca o  familie să-i adopteze.

 

〰️MUSTACHE PARTY〰️ Mustache Puppy, mama and all her babies are out of the shelter and settled in their Texas foster home! We have officially lost our minds over this family 😂Stay tuned for more #MustachePuppy and co updates! We can’t wait to find them their forever homes 🖤

Pubblicato da Hearts & Bones Rescue su Venerdì 26 luglio 2019

 

d1 1  d2 1

De Ana Moldovan

Citește și Cainele domestic o linge pe brat, cateva zile mai tarziu medicii ii amputeaza mainile si picioarele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.