Cățelul erou: un Jack Russel și-a sacrificat viața pentru a salva o întreagă familie de la incendiu

A murit  pentru a-și salva familia . Zippy este un adevărat erou. Un Jack Russel al unei famili din Bradenton, Florida le-a salvat viața  după ce casa în care locuiau a luat foc în jurul orei 02:00  în mansardă. Nimeni nu a observat nimic, în miez de noapte, cu excepția prietenului lor fidel cu patru picioare.

Rusia, un ”șaman războinic” a plecat pe jos prin țară să-l vâneze pe Putin: închis într-un azil

După câteva secunde alarma de incendiu s-a oprit singură, lăsând să creadă că este doar o alarmă falsă, așa că toată lumea s-a întors înapoi să doarmă. Dar Zippy era neliniștit: a început să latre și să alerge prin toată casa urcându-se  pe toate paturile, în încercarea de a-și trezi stăpânii, până când aceștia s-au ridicat. Membrii familiei Butler au înțeles ce se întâmplă, și au reușit să iasă afară din casă. Cu excepția lui Zippy.

Proprietarul a încercat să se întoarcă acasă pentru a-și salva erou, dar  a fost prea târziu, flăcările au cuprins întreaga locuință iar micul câin a fost găsit mort de pompieri. Zippy a murit ca un adevărat erou, s-a gândit să-și salveze familia sacrificându-și propria viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.