Cățelul “erou” salvează un nou-născut abandonat prin tufișuri: și-a târât stăpanul până acolo

Macho, un câine  Jack Russell terrier, și-a târât stăpânul, un pensionar, până în locul unde cineva a abandonat o nou-născută. S-a întâmplat la Sankt-Petersburg și numai datorită câinelui copila a fost salvată  la timp: pentru doctori, era atât de slăbită că nici nu avea putere să plângă.

Potrivit Metro, un pensionar a găsit copilul cu ajutorul câinelui său.  Macho, un Jack Russell, de fapt “și-a” târât stăpânul unde se afla bebelușa abandonată înfășurată  într-un tricou : “Am simțit o înțepătură în inimă când am văzut copilul”, a spus pbărbatul, care a adăugat că fetița nu plângea, își mișca doar brațele și picioarele. Bărbatul a luat-o în brațe și a dus-o imediat  la spital “exact la timp pentru a-i salva viața”, au spus doctorii.

Citește și Whatsapp va fi eliminat de pe anumite telefoane mobile de mâine 31 decembrie. Vezi care în smartphone-uri nu va mai funcționa

La cinci zile după spitalizare, medicii au spus că bebelușa este “extrem de puternică” și cu siguranță va supraviețui. “Este o luptătoare”, a adăugat o asistentă medicală. Între timp ce copila primește îngrijirile medicale necesare,  poliția o caută pe mamă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.