Catalonia, prioritate în terapie intensivă celor care au mai multe șanse de supraviețuire

Autoritățile catalane au dat dispoziții generale astfel încât, printre pacienții cu coronavirus, să fie admiși în unitățile de terapie intensivă cei care au mai multe șanse de a trăi  un număr mai mare de ani , în schimb se va evita internarea celor care sunt mai gravi.

Cu toate acestea, directorul medical al Sem, Xavier Jimenez a spus că acestea sunt indicații generale, subliniind că fiecare alegere este „individuală” și depinde doar de medici. În cazul insuficienței respiratorii acute, este subliniat în text, fiecare pacient „are dreptul” la asistență. Dar, în cazul pacienților de peste 80 de ani intubați, dacă în primele 15 minute saturația de oxigen este mai mică de 90%, se recomandă un tratament paliativ pentru a atenua senzația de sufocare.

California, un băiat de 17 ani a murit de coronavirus: refuzat la urgență pentru că nu avea asigurare medicală

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.