Câtă tristețe…A murit Emma, fetița de 8 ani bolnavă de cancer care primea scrisori de la câinii din toată lumea

Emma Claire Mertens a murit la vârsta de opt ani. Povestea fetiței cu cancer care iubea animalele a făcut înconjurul lumii și mulți își  manifestă astăzi tristețea pentru dispariția ei. La vârsta 7 ani fusese diagnosticată cu o tumoră cerebrală inoperabilă, însă fetița nu încetase niciodată să zâmbească datorită prietenilor ei cu patru picioare. Câinii deveniseră singurul ei confort iar prin intermediul rețelelor de socializare mii de persoane s-au imobilizat și îi trimiteau mesaje și fotografii cu câinii lor.

În martie și noi v-am relatat povestea ei :

Emma, fetița care se luptă cu cancerul primește scrisori de la câinii din toată lumea. Participă și tu

Fetița  a luptat împotriva unui gliom pontin difuz, o formă rară și inoperabilă a tumorii cerebrale care a fost diagnosticată în ianuarie anul trecut. Astăzi cei care s-au adunat în jurul familiei în speranța că se va întâmpla o minune, au aflat  despre moartea ei. ” Emma Claere Mertens – a scris ieri tatăl ei – a plecat în brațele mamei și ale mele. A luptat cu toată puterea, dar era timpul să plece  și să lase durerea în urmă. În ultimele ei ore, i-am spus câți oameni o iubesc și că este momentul potrivit pentru a pleca. Ne va lipsi foarte mult   ».

8/30/11-11/17/19Emma Claere Mertens passed away in her mom and my arms at 3:52pm today. She fought so hard but it…

Pubblicato da Team Emma – Emmalovesdogs7 su Domenica 17 novembre 2019

Înmormântarea va fi difuzată online. „În loc de cadouri și flori – au scris părinții – vă rugăm să păstrați vie amintirea lui Emma susținând fundația ei pe www.emmalovesdogs.org. De-a lungul acestei bătălii, Emma voia doar să răspândească bunătate și să ajute animalele. ”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.