Cât valorează pentru un bărbat soția lui care fuge cu amantul? 71 de oi !

Cât valorează pentru un bărbat soția lui care fuge cu amantul? 71 de oi !

Oile, 71 la număr, nici mai mult nici mai puțin este de fapt compensarea  în natură care, în conformitate cu cele stabilite de către Panchayat (consiliul satului) din Gorakhpur, o zonă rurală din statul Uttar Pradesh, trebuie plătită de către amantul femeii fostului ei soț.  Povestea care a dus la sentința de compensare ”cu capre”, a fost povestită de ziarul Times of India, și datează din iunie  ,când Seema Pal, în vârstă de 25 de ani,a fugit din casa soțului ei pentru a locui cu Umesh Pal de 27 de ani, amantul ei.

Peripeția unui turist: adoarme pe saltea în Calabria și se trezește în Sicilia

Pentru a găsi un acord amiabil, cei trei s-au întâlnit în fața consiliului înțelepților din sat, care i-au propus lui Umesh să-l compenseze pe omul abandonat cu jumătate din turma sa, 71 de oi. Despăgubire pe care Umesh o plătește de dragul lui Seema, fără ezitare!

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.