Castrarea chimică pentru pedofili, noua lege a parlamentului

Parlamentul ucrainean la Rada a adoptat noi legi pentru castrarea pedofililor prin injecție chimică, arată agenția de știri. Conform noului sistem, acesta susține că pedofilii le vor fi efctuată castrarea chimică coercitivă, ceea ce implică o injecție forțată de medicamente anti-androgenice compus din substanțe chimice care se presupune că reduc activitatea sexuală.

Citește și Un bărbat a murit după ce a tachinat prea mult un șapre cobra / VIDEO

Se va aplica tuturor condamnaților pentru viol împotriva copiilor, inclusiv violului nenatural, abuzulului sexual asupra copiilor peste și sub vârsta pubertății.

În fiecare an, legislația se va aplica, probabil, pentru mii de bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, care sunt găsiți vinovați de viol sau abuz sexual asupra minorilor. Datele oficiale din 2017 au demonstrat că s-au înregistrat 320 de abuzuri împotriva minorilor  în Ucraina, dar se crede că numărul cazurilor de abuz sexual ar ajunge la în jur de o mie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.