Câștigătoarea unei emisiuni culinare a fost arestată: „Și-a ucis fiica de trei ani”

Câștigătoarea emisiunii culinare Worst Cooks din America a fost arestată pentru uciderea fiicei sale adoptive în vârstă de trei ani, iar canalul TV care transmite emisiunea, Food Network, a decis să retragă cel al 20-lea sezon al emisiunii de pe platformele online. Femeia se numește Ariel Robinson , în vârstă de 29 de ani, și a ajuns în cătușe cu acuzația de crimă împreună cu Jerry Robinson, în vârstă de 34 de ani. Fetița se numea Victoria Smith .

Citește și Își lasă fiica singură în pătuț și merge la serviciu și o găsește moartă:„Nu știam cu cine să o las”

Autoritățile din Carolina de Sud au concluzionat că moartea copilului s-a produs „ca rezultat direct al abuzului fizic”. Ariel și Jerry Robinson sunt în închisoare în județul Greenville și se confruntă cu o condamnare de la 20 de ani până la închisoarea pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.