Câștigă zece milioane de euro, se întoarce în Etiopia și moare: „A vrut să-și ajute țara”

“Am spus mereu că, în momentul în care voi câștiga la loterie voi ajuta oamenii nevoiași din țara mea Etiopia. ” Acestea au fost primele cuvinte după ce a câștigat, marele premiu în 2017, zece milioane de dolari la loterie. Michael Gebru , 41 de ani din Ontario (Canada), s-a ținut de cuvânt și a plecat în țara sa natală.

Bărbatul a fost găsit mort în casa sa, iar cauzele nu au fost încă dezvăluite. O moarte misterioasă pentru care familia cere răspunsuri.

Un adolescent de 15 ani a fost găsit spânzurat: și-a luat viața din cauza unei dezamăgiri în dragoste

Era acolo câteva săptămâni vizitând zonele în care își petrecuse copilăria. El crescuse cu puțin, dar avea visuri mari pe care le-a și  realizat. A plecat în Canada pentru o viață mai bună. De curând fusese concediat dintr-o companie de asamblare și era șomer. Apoi victoria care i-a schimbat viața. Zece milioane de dolari pe care el a decis, cel puțin în parte, să le ofere persoanelor ca el care au cunoscut mizeria, sărăcia și suferința. De aceea  se întorsese acasă.

O nou-născută recunoaște vocea tatălui ei, iar zâmbetul cucerește întreg internetul

„Nu știu exact ce s-a întâmplat”, a spus vărul lui Gebru, Sosuna Asefaw. “În Toronto, toată lumea știa cine este iar povestea lui ajunsese și în Etiopia”, a adăugat el. “S-a întors acasă pentru că dorea să facă ceva pentru pentru țara noastră”, a încheiat Asefaw.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.