Câștigă 115 milioane la loterie și donează peste jumătate în timpul pandemiei pentru a-i ajuta pe alții

Au ajuns pe primele pagine ale presei fiind norocoșii câștigătorii marii loterii: au câștigat un premiu de 115 milioane de lire sterline, dar notorietatea și bogăția nu i-au împins să uite de cei mai nevoiași donând peste jumătate din aceste câștiguri  în mai puțin de un an . Este povestea unui cuplu din Irlanda de Nord, Frances și Patrick Connolly, care, după ce au câștigat primul premiu la loteria EuroMillions la tragerea la sorți a Anului Nou 2019, încasând cea mai mare sumă câștigată vreodată în concurs, au început să doneze fonduri în mod de a se dedica persoanelor care au au avut mai multă nevoie în timpul pandemiei coronavirusului.

Cuplul, originar din Moira, județul Down, a scris inițial o listă de 50 de prieteni și familie pe care doreau să ajute. Dar apoi și-au dat seama că era prea puțin, așa că au creat două fundații caritabile pentru a ajuta teritoriul lor, dar apoi a sosit pandemia și au decis să doneze o mare parte din acești bani pentru a ajuta pe cei mai afectați. Printre altele, au oferit cadouri pensionarilor care se aflau în spital în ziua de Crăciun și au cumpărat sute de tablete electronice, astfel încât locuitorii caselor de bătrâni să poată să-și vadă familiile.

Citește și Mămică însărcinată moare de coronavirus: a născut un băiețel sănătos

Doamna Connolly a cumpărat mașini noi de cusut pentru grupurile care făceau măști în timpul primului val de corornavirus, în timp ce soțul ei furniza materiale unei organizații caritabile care folosea imprimante 3D pentru a face scuturi faciale. Cuplul a finanțat, de asemenea, livrări de mese calde și bonuri suplimentare pentru lucrătorii din prima linie în situațiile de urgență, a oferit laptopuri pentru elevii nevoiași în a-i ajuta în învățământul la distanță și au contribuit la un serviciu de sprijin pentru cei care trăiesc singuri. Frances și Patrick Connolly au distribuit până acum 60 de milioane de lire sterline.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.