Căsătoriți timp de 56 de ani, mor ținându-se de mână, în aceeași zi: “Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt”

Căsătoriți timp de 56 de ani, mor ținându-se de mână, în aceeași zi: “Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt”

Povestea de dragoste a lui Judy și Will Webb vine din Michigan. Cu 56 de ani în urmă, ei s-au îndrăgostit și s-au căsătorit, iar în 6 martie au murit amândoi la distanța de o oră unul față de celălalt. Au  fost spitalizat în aceeași unitate din cauza problemelor lor de sănătate.

Fiica: “Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt”

Povestea lui Judy și Will Webb este povestea unui cuplu de îndrăgostiți care s-au iubit mai bine de 50 de ani. De atunci, ei au împărtășit  în fiecare zi a vieții lor. Nu s-au despărțit niciodată în cei 56 de ani de căsnicie.  Judy și Will nu s-au separat nici măcar în ziua morții lor.

Copil de 5 ani violat de colegii săi de școală în vârstă de 9 ani: „Îi spuneau …ești prostituata noastră…!”

Cei doi soți din Michigan au murit la distanță de o oră unul față de celălalt și amândoi aveau 70 de ani. Au murit ținându-se de mână. Povestea acestui cuplu a fost spusă de fiica lor Mary Beth:

”Au fost separați doar timp de două luni deoarece au fost internați la început în două spitale diferite”

În cele din urmă, soțul și soția au fost duși în aceeași cameră în același spital. Li s-au alăturat pature și s-au ținut de mână până în ultima clipă a  vieții. Will a murit la 2 dimineața pe 6 martie și Judy o oră mai târziu. Mary Beth a spus că mama ei nu a spus nimic când soțul ei a murit, dar a continuat să-i mângâie mâna.

“Pentru mine, ei nu au vrut să trăiască unul fără celălalt”, a spus fiica lui presei locale.

Judy și Will au avut trei copii, cinci nepoți și patru strănepoți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.