Căsătorie fulger! La numai trei minute după ce a spus Da, proaspăta soție a cerut divorțul

Casatorie fulger!

Nici nu au avut timp să sărbătorească căsătoria, că au și divorțat. Mai precis, ea a cerut divorțul la numai trei minute după ce a spus da. Durata căsătoriei unui cuplu din Kuweit a intrat în Cartea Recordurilor. Ceea ce a determinat-o pe mireasă să divorțeze a fost modul mai puțin romantic cu care bărbatul i s-a adresat chemând-o ”proastă ”

Un tată și-a bătut cu violență și maltratat fiica de câteva luni deoarece nu putea să meargă: arestat / VIDEO

Femeia nu s-a gândit de două ori și s-a întors imediat la judecătorul care a celebrat căsătoria cu câteva minute înainte cerând divorțul.  Mireasa nici nu a vrut să audă scuzele soțului și spre uimirea rudelor și celor prezenți a și divorțat.  Știrea a fost dată de ziarele locale, a  devenit imediat virală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.