Casa ororilor: patru copii închiși într-o cușcă pentru câini

O imagine halucinantă aceea pe care polițiștii texani au descoperit-o în fața lor!

Agenții au intervenit pentru a calma un scandal între doi soți și au găsit o situație greu de acceptat. Patru copii cu vârste cuprinse între  unu și cinci ani au fost găsiți încuiați cu lacătul într-o cușcă de câini,  pe o proprietate din Texas… o adevărată casă de orori!

 

Copiii, trei băieți și o fată au fost găsiți închiși cu lacătul într-o cușcă,  după intervenția unor agenți a sosiți la fața locului pentru a pune capăt unui scandal dintre doi soți. Între timp ce autoritățile vorbeau cu bărbatul și femeia,  au auzit plânsetelecopiilor venind dintr-un hambar.

 

Investigațiile sunt încă în desfășurare. Femeia este probabil mama a trei dintre cei mici, în timp ce bărbatul este tatăl unuia dintre micuți.

Copiii se aflau într-o cușcă nu mai mult de un metru pătrat și erau aproape dezbrăcați, murdari, subnutriți și deshidratați, deși în jurul lor era destulă mâncare. În cameră era și un frigider, dar era ținut închis cu lacătul. Cei doi vor trebui să răspundă pentru acuzația de maltatrare de minori.

 

Cei mici au fost transportați la spital și nu sunt în pericol de viață.

Te-ar putea interesa și Ți s-a părut! Uită-te mai bine! Fotografii din web care te vor lasă mască

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.