Casa ororilor: o mamă și-a opărit fiul de 3 ani pentru că a făcut pipi pe jos

O mamă a recunoscut că și-a dezbrăcat fiul de 3 ani și apoi a turnat apă clocotită pe el pentru că a urinat pe podea, au spus anchetatorii.

Parchetul județului Essex a declarat că Patricia Buchan, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit recent că și-a opărit băiatul  provocându-i arsuri de gradul doi pe 4 decembrie 2018 la Newark, New Jersey. Procurorul adjunct Michael Morris a spus: „Acest copil și-a trăit primii trei ani într-o casă de groază. Motivația de astăzi soluționează cazul fără a fi necesară mărturia copilului.

Unul dintre elevi este surdo-mut: întreaga clasă învață limbajul semnelor pentru a nu-l face să se simtă exclus

Buchan locuia împreună cu alți cinci adulți din casă care au fost toți arestați pentru violență fizică asupra minorului.. Micuțul era bătut sistematic cu pumnii și cu cureaua.

Femeia care mai avea patru copii care locuiau în aceeași casă cu vârste cuprinse între unu și șapte ani, urmează să fie condamnată pe 6 decembrie. Anchetatorii au spus că doar băiatul de trei ani  avea semne de abuzuri. Toți copiii au fost scoși din apartament și plasați în custodia serviciilor sociale.

SURSA: METRO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.