Casa ororilor: o fetiță de 5 ani a fost găsită legată cu lanțuri de pat, vecinii au auzit țipetele ei

Fetița al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost găsită vineri în interiorul unei casei din El Refugio, în orașul Ciudad Fernandez, din Mexic. Vecinii au alarmat autoritățile după ce au auzit urlete de disperare provenind din acea casă.

Potrivit presei, fetița era legată de piciorul drept cu un lanț și un lacăt de structura patului din metal metalic . Autoritățile mexicane au spus că lângă ea era o oală pe care micuța o folosea drept  toaletă, în timp ce gunoiul și hainele erau împrăștiate pe podea.

Citește și  Câtă cruzime ! Violează o femeie însărcinată în luna a șaptea și apoi o sugrumă de față cu fiicele ei

Din cauza lanțului, fetița avea răni la picior  dar se pare că era calmă când au găsit-o salvatorii. Micuța a fost luată de serviciile sociale iar familia a fost denunțată pentru abuz împotriva minorilor și violență în familie.

Până în acest moment nu s-au făcut arestări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.