Casa ororilor in Italia: doua surori de 6 luni si respectiv 3 ani batute si lasate fara hrana

Casa ororilor in Italia: doua surori de 6 luni si respectiv 3 ani batute si lasate fara hrana

Pe corpul celor două fetițe (3 ani și respectiv 6 luni ) au fost găsite fracturi la nivelul membrelor.
Faptele au avut loc în Bellona, ​​în zona Caserta. Fetele ar fi fost abuzate, bătute și lăsate fără hrană de către cei doi părinți de 32 și respectiv 35 de ani. Fracturile membrelor au fost cauzate de așa-numitul “”shaking baby syndrome”, sau agitarea violentă la care fiica cea mică ar fi fost supusă pentru că plângea. Investigațiile au început încă luna ianuarie, după ce fetița de 6 luni a ajuns în spital din cauza multiplelor traume .

 

Medicii de la spitalul de pediatrie Sant’Anna și San Sebastiano din Caserta au observat inaptitudinea copilului care prezenta o hipertransaminazemie (creșterea enzimelor intracelulare care pot indica daune ale organelor). Suspicioși, au alertat imediat poliția.

 

Anchetatorii au reușit să reconstruiască ceea ce s-a întâmplat datorită adeclarațiilor unuia dintre profesorii fetiței  de 3 ani care i-a povestit despre abuzurile prin care le suporta.  Declarațiile rudelor și vecinilor au confirmat iadul prin care treceau fetițele.  Pe lângă abuzuri, fetițele erau lăsate fără hrană sau, cel mult, erau hrănite cu  puțin lapte.

 

Cei doi părinți sunt acum la închisoare unde să sperăm că vor rămâne pentru mult timp…

Te-ar putea interesa și Italia / Silvia Ceornodolea a disparut de acasa lasand un bilet: ” Nu am sa mai intorc”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.