Casa ororilor! 13 copii inlantuiti si infometati de parinti

Casa ororilor! 13 copii legați și înfometați de părinți

Juriul de la Curtea de California a condamnat pe David și Louise Turpin, acuzați de maltratare și tortură împotriva celor 13 copii ai lor. Arestarea lor a fost făcut în 2018, în urma plângerii făcute de una din fiicele lor de 17 ani.

 

Fata a reușit să fugă din acea casă a ororilor din orașul Perris, povestind totul poliție.

Victimele sunt cei 13 copii a celor doi soți cu vârste cuprinse între 2 și 29 de ani.

În timpul procesului părinții s-au declarat nevinovați dar copii au povestit cu lux de amănunte chinurile prin care au trecut ani de zile. Copiii au povestit că erau obligați să rămână în pat săptămâni sau chiar luni în șir. Pentru a se asigura că cei 13 copiii îi ascultau erau legați de pat cu lanțuri și lacăte, închiși în cuști ca animalele și bătuți.

 

De multe ori li se dădeau doar o masă pe zi, în rest puteau doar să privescă farfuriile cu mâncare de pe masă fără să le atingă. Ultima baie făcută a fost cu un an în urmă. Trei dintre fete au suferit abuzuri crunte din partea părinților.

 

Unii copii erau în stare avansată de malnutriție.

Băiatul de 29 de ani cântărea doar 37 de kg. Acestă malnutriție severă i-a provocat grave probleme fizice și întârzieri cognitice semnificative.

În torturile la care erau supuși copiii era și negarea celor mai elementare reguli de igină, Davi și Loise le-au interzis să se spele. Aveau voie să facă un singur duș pe an ! Aveau voie să se spele pe mâni dar erau pedepsiți dacă se spălau mai sus de încheieturile mânilor.

 

Cei mai mici nu știau de existența medicamentelor și a agenților de poliție.

Potrivi presei internațională , cuplul riscă condamnarea pe viață.

Turpin 1

Te-ar putea interesa și Un tată și-a înlănțuit și violat fiicele gemene timp de 10 ani. Una a rămas gravidă de două ori

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.