Casă ieftină de vânzare, dar există un detaliu macabru care îi sperie pe potențialii cumpărători

O casă de vânzare într-un cartier rezidențial liniștit nu-și poate găsi un cumpărător datorită unui detaliu macabru și deloc neglijabil, prezent într-o grădină spațioasă și plăcută.

Casă de vânzare, dar fără cumpărători

Casa de vânzare este situată în Middleton, o zonă rezidențială din Leeds , Marea Britanie. Este o clădire în stare perfectă, supusă în mod repetat unor renovări de ultimă generație. Potrivit cum relatează Leeds-Live , agenția imobiliară se străduiește să găsească cumpărători, deoarece, trebuind să îndeplinească criterii specifice de transparență, în prezentarea casei apare un detaliu decisiv macabru .

Citește și Scandal cu chiriașul, proprietarul urcă pe buldozer și demolează casa cu tot cu bărbat înăuntru

Casă de vânzare, detaliul macabru din grădină
Casa are trei dormitoare mari, un living mare cu șemineu, o seră montată pe perete, o baie imensă și o bucătărie fin mobilată. Casa a fost scoasă la vânzare de moștenitorii unui bărbat care s-a născut și a murit acolo . Prin propria sa voință explicită, decedatul a fost îngropat în grădină și nu este posibilă înlăturarea decedatului.

Deci, oricine este interesat de casă, pe lângă plata a aproximativ 125 de mii de lire sterline (puțin sub 142 de mii de euro), va trebui să păstreze și mormântul vechiului proprietar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.