Casa groazei! Zece fraţi, torturaţi zilnic de proprii părinți. Starea deplorabilă în care au fost găsiți / FOTO

Casa groazei! Zece fraţi, torturaţi zilnic de proprii părinți

Zece fraţi, au fost găsiţi trăind în condiţii sordide, într-o casă, în California, în care erau torturaţi fizic şi psihologic de părinţii lor, au anunţat autorităţile judiciare, relatează cbsnews.com

3 1”În mod continuu, copiii erau loviţi, strangulaţi, muşcaţi, vizaţi cu arme precum arbalete şi pistoale cu aer comprimat. Loviţi cu arme precum bastoane şi bâte de baseball, supuşi torturii prin «waterboarding» (simularea înecului)”, se arată în actul de acuzaţie întocmit de parchet, pe care AFP l-a putut consulta.

1 1 1Coșmar: Mamă geloasă taie gâtul fiicei sale de numai 3 săptămâni

 

Unii au fost arşi cu apă clocotită, potrivit aceleiaşi surse.

2 1 1Intrând în casă, agenţii au descoperit copiii înghesuiţi unul în altul pe parchetul salonului. Casa era într-o stare deplorabilă – înţesată de haine, coşuri de gunoi şi excremente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.