Casa Albă, ratonii atacă reporterul înainte de transmisie – Video

Mai lipseau ratonii de la Casa Albă pentru a complica munca reporterilor care încercau să afle mai multe detalii despre Donald Trump, proaspăt ieșit din Centrul Medical Walter Reed după ce a rezultat pozitiv la Covid. Pe Twitter, în special, ies în evidență exploziile lui Joe Johnson, fața New Day a CNN. Jurnalistul, în legătură directă cu Casa Albă, înainte de a începe transmisia a trebuit   să se ocupe de atacul ratonilor . Videoclipul, publicat de colega Alisyn Camerota, a  fost vizualizat sute de mii de persoane.

Citește și Și-a lăsat fiul orb să moară într-un scaun cu rotile: corpul copilului a fost găsit mumificat

Pentru a doua oară în 2 săptămâni, un raton a sărit afară chiar înainte de difuzare. Cred că sunt atrași de lumini – declară Johnson -. Niciun animal nu a fost abuzat. Am aruncat ceva doar ca să-i sperii”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.