Cartofii prajiti sunt reci, o femeie trage mai multe focuri de arma in bucataria de la McDonald’s

Cartofii prajiti sunt reci, o femeie trage mai multe focuri de arma in bucataria de la McDonald’s

S-a întâmplat cu adevărat în Statele Unite unde o femeie a tras mai multe focuri de armă într-un restaurant McDonald’s pentru că îi fusese serviți reci cartofii prăjizi. Câteva minute mai târziu ofițerii de poliție au arestat-o fără ca  ea să opună rezistență.

 

Potrivit rapoartelor din presa locală, femeia a tras cu o armă de foc în podeaua de la McDonald’s din orașul Garden City, Georgia, supărată de faptul că în meniul pe care l-a comandat cartofii erau reci.

 

Directorul restaurantului a spus că femeia a părăsit încăperea cu comanda pe care a ordinat-o, iar după câteva minute s-a întors și a început să facă scandal din cauza cartofilor prăjiți. Când managerul ia dat o altă porție femeia a intrat în bucătărie și a tras mai multe focuri de armă în podea.

 

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Miliardarul Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minori, a fost ranit la gat in inchisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.