Carne de pui creată de laborator, aprobată pentru comerț în Singapore

Singapore a aprobat vânzarea cărnii de pui creată în laborator. Start-up-ul american Eat Just a obținut aprobarea de la Singapore Food Agency pentru vânzarea cărnii sale de pui „produs ” din celule musculare animale.

Singapore este primul stat din lume care dă acord pentru vânzarea acestui tip de pui. Ceva diferit de opțiunile din carne pe bază de plante popularizate de Beyond Meat și Impossible Foods.

Citește și Omul cu cel mai mare penis din lume este de fapt un…mincinos !

Celulele stem vor fi preluate din grăsimea sau mușchiul unui animal și alimentate într-un bioreactor de 1.200 litri și apoi combinate cu ingrediente pe bază de plante.

Celulele vor fi preluate din biopsii de animale vii și hrănite din surse vegetale. Prin urmare, nici un pui nu va fi ucis și teoretic, odată ce procesul de producție a început, va fi posibil să se continue producerea cărnii pe termen nelimitat fără a adăuga noi celule dintr-un organism viu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.