Carnagiu pe străzile din Italia! O mașină a intrat în plin într-un grup de turiști: 6 morți și 11 răniți

Grupul de 17 turiști erau germani. Șase persoane au murit pe loc și 11 au fost rănite într-un tragic accident rutier care a avut loc în timpul nopții în Lutago, în Valle Aurina din Tirolul de Sud. În jurul orei 1.15, o mașină a lovit un grup de persoane care se aflau pe marginea drumului. Șoferul, un tânăr italian în vârstă de 28 de ani din Chienes, a fost arestat . Potrivit TgCom24 , era în stare avansată de ebrietate.

Citește și Două surori au fost violate de tatăl lor ani de zile: mama le administra anticoncepționale

După ce au petrecut seara într-un club, grupul de turiști tocmai coborâse dintr-un autobuz în Lutago pentru a ajunge la hotelul în care erau cazați tinerii . În acel moment o mașină a intrat în ei cu viteză mare mare spulberându-i pe carosabil. Automobilistul a fost acuzat de omor rutier.

Dintre cei 11 răniți, trei sunt în stare gravă: printre ei se află și o femeie care a fost transferată de urgență cu elicopterul la clinica universitară din Innsbruck, Austria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.