Carnagiu pe o sosea din Mexic: 11 morti și 18 raniti grav

Carnagiu pe o sosea din Mexic: 11 morti și 18 raniti grav

Tragicul accident s-a produs în Mexic, unde un autobuz s-a răsturnat în primele ore ale dimineții de ieri în statul central la nord de Zacatecas. Bilanțul este îngrozitor: 11 morți și 18 răniți, dintre care cel puțin 10 sunt în condiții dramatice, relatează ziarul La Jornada din Mexico City.

 

La rândul său, poliția rutieră a raportat că, la ora 5:00, autobuzul a părăsit drumul fără niciun motiv aparent și s-a răsturnat violent, provocând morți răniți.  Cauzele incidentului au pentru moment a fost atribuită de viteză excesivă, dar o presupunere ar fi aceea că șoferul ar fi adormit la volan, iar după accident a fugit de la fața locului. Incidentul, a anunțat Secretariatul Securității Publice și procurorul general al statului, a avut loc pe autostrada 49, între localitățile Canitas de Felipe Pescador y Ro Grande.

 

Te-ar putea interesa și Unei avocate i-a fost luata custodia copiilor pentru ca lucreaza prea mult. A dat statul in judecata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.