Carnagiu in India: cel puţin 25 de au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie, numarul ar putea creste

Carnagiu in India: cel puţin 25 de au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie, numarul ar putea crestei,

 

Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa, joi, atunci când autobuzul cu care călătoreau a căzut într-o prăpastie din statul Himachal Pradesh, situat în nordul Indiei, potrivit NDTV. Autobuzul a derapat şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 150 de metri, situată în districtul Kullu, a declarat ofiţerul de poliţie Chaman Lal Thakur.

 

Bilanţul accidentului ar putea creşte întrucât starea mai multor răniţi este gravă. Autobuzul transporta cel puţin 50 de pasageri, cu mult peste capacitatea sa maximă. India este ţara în care se produc cele mai multe accidente rutiere cu victime, pe şoselele indiene murind în fiecare an 135.000 de persoane, potrivit Ministerului Transporturilor indian. Principalele cauze sunt şofatul imprudent, starea proastă a drumurilor şi vehiculele supraîncărcate sau în stare tehnică precară.

 

Te-ar putea intereasa și Surpriza jenanta pentru doi tineri care planuiau o ..orgie: au intrat in casa unei batrane 83 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.